Ενημέρωση και φωτογραφίες από την αντιφασιστική παρέμβαση – μικροφωνική στην πλατεία Αμερικής και τη μηχανοκίνητη παρέμβαση στη γειτονιά της Κυψέλης

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ
ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!
Το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική παρέμβαση – μικροφωνική στην πλατεία Αμερικής, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το μέλος της Χ.Α., τον φασίστα Γ. Ρουπακιά. Την παρέμβαση στήριξαν περίπου 30 σύντροφοι και συντρόφισσες, αντιφασίστες / αντιφασίστριες και διήρκεσε δύο ώρες. Κατά τη διάρκειά της κρεμάστηκαν πανό, μοιράστηκαν δεκάδες κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια και κολλήθηκαν αφίσες πέριξ της πλατείας.
Μετά το πέρας της μικροφωνικής, ακολούθησε μηχανοκίνητη παρέμβαση στη γειτονιά της Κυψέλης, όπου πετάχτηκαν τρικάκια και γράφτηκαν συνθήματα, όπως «Ο ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ – ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!», «ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ – ΣΑΧΤΖΑΤ ΛΟΥΚΜΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ», «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ», «ΚΡΑΤΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ», ενώ κρεμάστηκε πανό στην πλατεία Κυψέλης.
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!
Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης / Πατησίων
Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37